Anyák napi ajándékok, ajándék ötletek, idézetek

Anyák napi ajándékötletek – 6 tipp ha kevés időd maradt a beszerzésre

Ebben a bejegyzésben olyan anyák napi ajándékötleteket mutatok Neked, amihez nem kell kézügyesség, és az utolsó pillanatokban is beszerezheted őket. Nem kell aggódnod, hogy az ajándékokat Neked kell megcsinálni, mégis személyes lesz, és biztosan így is örülni fog neki az édesanyád, nagymamád. Többségük olyan élmény, amely örök emlék marad mindannyiótok számára.

Anyák napi ajándékötletek 1: Közös fotózás

Lehet családi fotózás vagy csajos fotózás, a lényeg, hogy érezzétek jól magatokat együtt.

Mivel minden nő szeret szép lenni, még különlegesebbé tehetitek az eseményt, ha a fotózás előtt együtt mentek profi sminkeshez. Ezután a legjobb formátokat hozzátok, és készülhetnek az anyák napi képek. Így nem kell sokáig gondolkodni azon sem, hogy a karácsonyi vagy szülinapi albumokba honnan szerezzétek be a mindenkiről vállalható képeket.

Anyák napi ajándékötletek 2: Fürdőbelépő

Egy anyáknak és nagymamának az egyik legszebb anyák napi ajándék valamilyen közös emlék, közösen eltöltött idő lehet. Ha édesanyád szeret fürdőzni, akkor menjetek valami jó kis termálfürdőbe. A Termalfürdő oldal fürdőkeresőjében biztosan megtalálod, amit keresel.

Anyák napi ajándékötletek 3: Színház- vagy koncertjegy

Ha édesanyád szeret színházba járni, akkor vegyél neki színházjegyet. Ha kedveli a zenét, akkor pedig biztosan örülni fog egy komoly- vagy könnyűzenei koncertnek. Ráadásul ez kétszeres ajándék. Akkor is örül, amikor megkapja, és akkor is, amikor elmegy az eseményre.

Anyák napi ajándékötletek 4: Villásreggeli vagy ebédmeghívás

Az anyák híresek arról, hogy a családjukért sok időt töltenek a konyhában. Lehet, hogy anyukád is ilyen típus? Akkor az is lehet, hogy örül, ha legalább Anyák napján nem neki kell megfőznie a családi ebédet, hanem a gyerekei, unokái látják vendégül őt.

Anyák napi ajándékötletek 5: Múzeumi kiállítás jegy

Ha édesanyád szeret kiállításokat látogatni, biztosan örülni fog egy szép kiálltásnak.

Anyák napi ajándékötletek 6: Válassz a programok közül

Az Anyák napi programok 2019-ben című bejegyzésben összegyűtöttem, hogy az anyák napi hétvégén milyen programok várhatóak Budapesten és országszerte. Válasszatok egy kedvetekre valót és menjetek el együtt ünnepelni!

Anyák napi ajándékötletek - 6 tipp ha kevés időd maradt a beszerzésre

Ha anyák napi versek érdekelnek, olvasd el az Anyák napi versek gyűjteménye című bejegyzést. Ha a felnőtteknek szóló versek érdekelnek, akkor nézd meg az Anyák napi versek felnőtteknek című bejegyzést. Ha megzenésített verseket keresel, akkor az Anyák napi dalok, megzenésített versek című oldalt ajánlom. Ha a nagymamáknak keresel anyák napi verset, akkor kattints az Anyák napi versek nagymamáknak című bejegyzésre. Ha pedig szép anyák napi dalokat keresel, akkor a 8 szívhez szóló anyák napi dal oldalon találhatsz.


Ha tetszett az anyák napi ajándékötletek című bejegyzés, még több tartalomért kövess itt is: