Anyák napi ajándékok, ajándék ötletek, idézetek

Anyák napi különleges ajándék

3 anyák napi egyedi ajándék kétbalkezeseknek

Ebben a cikkben 3 olyan egyedi ajándékötletet mutatok Neked, ami anyák napi különleges ajándék lehet anyukád vagy nagymamád számára is. Ha Te szeretnél egyedi ajűndékot adni, de kétbalkezes vagy, és félsz, hogy nem sikerülne szép ajándékot készítened, tervezd meg inkább, és rendeld meg. Így az ötlettől egyedi, a kivitelezés pedig profi lesz.

Anyák napi különleges ajándék 1: Rendelj egyedi anyák napi bögrét

Bár nagyon személyes anyák napi ajándék lehet, ha Te magad készítesz bögrét (pláne ha gyerekkel együtt), annak is biztosan nagyon fognak örülni az anyukák és nagyik, ha valamilyen igényes kivitelben készített anyák napi bögrét kapnak. A felirat lehet: Anyák napi bögre, Anyukámnak szeretettel, a Legjobb anyának/ nagymamának szeretettel vagy Te magad is kitalálhatsz személyre szóló feliratot.

A bögre vagy csésze méretét válaszd a megajándékozott szokásához igazítva: kávézik vagy teázik? Ha kávézik nagy lattes bögrére vagy capucchinos csészére lesz szüksége?

Anyák napi különleges ajándék 2: Rendelj egyedi ékszert

Nagyon szép anyák napi ajándék lehet valamilyen egyedi ékszer. Választhatsz egy szép karkötőt, vagy gyűrűt, amit egy fénykép díszít rólad, és/vagy az unoká(k)ról.

Anyák napi különleges ajándék 3: Csináltass egyedi Kulcstartót

Az egyedi ékszerhez hasonlóan lehet nagyon szép kulcstartókat is gyártani, ehhez is szükség lehet a fényképetekre, és egy-egy szép idézetre.

Ha édesanyádnak van kedvenc dala vagy verse, vagy van olyan számodra kedves idézet, amit szerinted szívesen látna nap, mint nap, akkor már csak készíttess egyedi kulcstartót számára.

Anyák napi különleges ajándék

Ha szorít az idő, és nincs ötleted, mit ajándékozz, olvasd el az Anyák napi ajándékötletek – 6 tipp, ha kevés idő maradt a beszerzésrecímű bejegyzést. Ha anyák napi versek érdekelnek, olvasd el az Anyák napi versek gyűjteménye című bejegyzést. Ha a felnőtteknek szóló versek érdekelnek, akkor nézd meg az Anyák napi versek felnőtteknek című bejegyzést. Ha megzenésített verseket keresel, akkor az Anyák napi dalok, megzenésített versek című oldalt ajánlom. Ha a nagymamáknak keresel anyák napi verset, akkor kattints az Anyák napi versek nagymamáknak című bejegyzésre. Ha pedig szép anyák napi dalokat keresel, akkor a 8 szívhez szóló anyák napi dal oldalon találhatsz.

Ha tetszett az Anyák napi különleges ajándék című bejegyzés, még több tartalomért kövess itt is